Partajjj


Slaggggg

Tjo!
Ska snart dra till Emelie, ska slagga där med Maja! Ska bli askul :) ska packa lite först bara, så det kommer bli seg uppdatering ;) imorrn ska jag fira min lillkusin som fyller 11 tror jag.. Så hörs antagligen imorrn!

Bild tagen imorse


Sjuklingar

HELLOO!
Stannade hemma idag, ont i halsen och mycket förkyld, passar också min lillebror som är sjuk. haha, så jag gör inget speciellt, han lyssnar på melodifestivalen. Vet inte om jag ska till skolan imorrn, får se.. Hm, vet inte vad jag ska skriva. Vill ha inspiration. Men vi hörs :)
Mihihi, jag i sidecut.

Världens bästa bok liksom.


Läxor..

Tjo laxxx! :D
Är hemma nu och pluggar, har jädrans massa läxor.. Inte kul. Idag var det bara en vanlig skoldag, skratt som vanligt :) på lunchen såg jag och Emelie en tjej i 4 som hade en tröja på sig som det stog "sexy" på. Whuuut? Hur tänker hon? I 4.. Hm, var är världen på väg? Whateverrr, ska plugga vidare nu, vi hörs

Random bild


Lär känna mig bättre

Namn: Elvira Warberg
Ålder: 14

Ursprung: Sverige
Nämn något som gjorde dig glad igår: Elin pelin
Vad gjorde du kl 08 imorse: Vaknade..
Vad gjorde du för 15 min sedan: Rensade bilder från min telefon.
Det sista du sa högt: Hej då.
Det senaste någon sa till dig: ''Puss puss''..
Vad har du druckit idag: Mjölk, saft och äppeljuice.
Vad var det senaste du åt: Dammsugare
Vad var det senaste du köpte: Ryggsäck
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun hos pappa och vit hos mamma.
Vad är det för väder hos dig nu: Molnigt.
Godaste glassmaken: Daim

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Gör jag väl
Sover du tungt: Ibland haha
Drömmer du mardrömmar: Japp, ganska ofta faktiskt :/

Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb :p
Favoritklädsel: Jeans, och nån stor tjocktröja eller nåt (:
Vad ser du om du tittar till höger: Min katt
Vad gör dig glad just nu: Öh, inget spec tror jag.
Vad ska du göra härnäst: Spela sims..
Höger eller vänsterhänt: Vänster!
Humör just nu: Trött
Hur många kuddar sover du med: 1
Morgon eller nattmänniska: Hmm.. Nattmänniska.
Vad är viktigast för dig: Vänner och familj.
Är du kittlig: ÖVERALLT 
Snarkar du: Om jag är förkyld, ja.
Stjärntecken: Skorpion.
Stökigt eller välstädat: Välstädat, men är inte så bra på att hålla välstädat..

Weho

Tja!
Nu bloggar jag ÄNTLIGEN från datan! Japp, idag har jag inte gjort ett piss haha, utvecklingssamtal som gick väl helt okej. Sen har jag bara chillat. Juste, var ju i stan i lördags! ni skulle ju få se min awesome ryggsäck ;)
Me like very much. Köpte den på American apparel eller nåt. 349 spänn.
Imorrn är det skola, orkar ej. 4 dagar kvar till helg, skööönt.
HEJDÅ

Pissed of

Tänkte blogga från datan, men då har brorsan MIN dator och ska kolla på film. Aja, har ändå inte vart en bra dag idag, har vart med Elin, ville inte vara hemma. Imorrn är det utvecklingssamtal så får lite sovmorgon imorrn. Var ju i stan igår, fick med mig hem en ryggsäck, lila (favvofärg) skit snygg.. Vi hörs alla korvar!


Instagram och tumblr

elvirawarberg @ instagram
Fknrandom @ tumblr, har den med Elin :)


Stan idag

Ser ut som en påse med potatis:ppp


Awesome day

Hi there
Dålig uppdatering, jag vet men ska berätta lite om min dag:
Bara vanlig skola, helt okej, efter det drog jag, Elin och Felicia till konsum för att köpa årets första glass! :D så jävla varmt det är också! Sen var vi hemma hos mig ett tag och snackade. Vi gick ut också, i det vackra vädret, man blir på så bra humör, right? Vi var ute till sju tror jag sen åkte Felicia hem. Elin drog hem vid 9 och nu ligger jag i soffan helt död. Ska väl lägga mig. IMORRN SKA NI FÅ BLOGGNING FRÅN DATAN. Och ett tips, vad kan det vara? Kom på nu att jag har engelska till imorrn, fan :/ aja, vi hörs imorrn "darlings." pfft.

SNYGG.


Det här har jag på mig idag + facelook

Det ser bättre ut i "verkligheten"


Swag


Trött

Trött som tusan.
Har precis kommit hem från skolan, till min mor. GÅTT HELA VÄGEN HEM. *stolt..* Var också inne på Konsum och köpte "nödvändigt". Det är alltså tuggummi, halstabletter och Ramlösa! :D nom nom. Men jag ska nog sätta igång att plugga lite so det ska bli tråkigt. Men vi höres

The beautiful ramlösa


Busy day

HEEY!
Har vart lite busy idag så har totalt glömt bort att blogga. Men jag kan berätta lite om min dag,
En vanlig dag i skolan, efter det stannade jag, Maja och Emelie kvar för att dom skulle göra nån grej på no. Sen åkte vi hem till Emelie och gjorde chokladsmet! c: muuuuuums! Världens sötaste hund också, Rasmus. Så vi gick ut med han en lång promenix. Sen vid 6 tog jag bussen hem och träffade på Elin! :) vi snackade ett tag om allt, skulle hem och käka sen var super hungrig! Nu tyvärr måste jag plugga :(( usch, blä och fy. Haha, men den här dagen har vart awesome! :D och FÖRLÅT för att jag bara mobilbloggar har inte tid att sitta vid datorn ju så mycket plugg.. Men vi HÖRS imorrn!

Glöm inte top model ikväll!


Plugga suger pung.

Tjolahopp
Ligger hemma och försöker plugga svenska som går bajshål. Fattar inte ett piss. Har ganska mycket läxor den här veckan så jag inte vet vad jag ska göra. Bryta ihop kanske, nä men skolan var en vanlig måndag och det SNÖADE. Men det har smält nu :D ja, jag har tråkigt orkar inte vi höres.


Mornin'

Godmorgon!
Har fixat mig klart nu, ska gå snart till skolan orkar inte.. Blää, men men, efter skolan vet jag inte vad jag ska göra vi får se. Hm, det snöar här!? :( fan, våren var ju här, men vi HÖRS

Det här har jag på mig idag


the boys who..

Man vill ju lägga in hundra bilder till.

Hm..

YOO
Har suttit vid datan nu ett tag, spelat sims mohaha. Men idag åkte jag, min bror och mamma till haninge för att hon skulle kolla på en dator. Men det blev ingen, typiskt. Sen åkte vi hem, jag städade mitt rum sen satte jag mig vid datan. Jaha, börjar bli hungrig... HEJDÅ.
Det här har jag på mig idag.

Oups..

Förlåt mig, jag svek er :o
Jag gick och la mig riktigt tidigt igår så det var därför jag aldrig bloggade. men kan berätta lite om min helg.

Fredag: Efter skolan drog jag och Elin hem till henne för att packa, hon slaggade ju hos mig. Sen gick vi hem till mig och lyssnade på musik och dampade loss. Vi gick ut på kvällen och gick runt i våran lilla byhåla. hahaha, det är helt DÖTT. På en LÖRDAG. Sen hyrde vi film, friends with benefits som var bra faktiskt haha. Somnade runt 12.

Lördag: Vaknade runt 10 tror jag, gjorde inget speciellt. Felicia kom sen och vi pratade osv. Ja, sen drog båda hem och jag la mig vid 10 igår! Mycket pigg.
Idag ska jag inte göra någonting speciellt, städa mitt rum. Kul. Men vi HÖRS


Min Zayn.

Slagg

Tja!
Elin slaggade här igår till idag, vi håller på att göra oss iordning bloggar mer sen ikväll :)

Puss


Blogresponse och bloglovin

Fixat knappar till min bloglovin där ni kan följa mig så göör det, en liten knapp vid mina inlägg! och sen en knapp under alla mina inlägg, blogresponse där ni kan fråga mig frågor vad som helst svarar på ALLT lovar! Så tryck där och fråga mig! :)
Hörs

Pics


Precis kommit hem

Tja sötisar!
Precis kommit hem nu, slutade för ett tag sen. Sitter och käkar Ben&Jerrys, så jäävla gott!! Dagen var som vanligt inget speciellt, had bara spanska prov och det gick väl bra kändes det som haha! Imorrn är det då ääääntligen fredag så jävla skönt! Ja, kommer inte göra något speciellt heller så ja, men kanske hittar på något kul, vem vet? Haha, men nu ska jag dra vi höres!
HAHAHAHAH, 2 år sen :')

Med Elin

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos mig med Elin, vi har pluggat lite, spanska prov imorrn som jag totalt kommer faila på. Sen har vi också en so läxa, inget intressant jag vet men iaf, det var skola idag, dagen rullade på som vanligt och det hände inget speciellt alls. Men ska väl vara lite social nu med Elin, hon ska väl blogga på sin blogg :D haha, ELINS BLOGG

Gick hem

Gick hem från skolan idag, mådde inte bra, men har tagit en alvedon och mår bättre, jag klarar nog skolan imorrn hoppas jag. Ja annars då? Jag har inte gjort något spec bara chillat, kollat på tv.. Har inte dator just nu för tillfället, den är hemma hos min mamma och är ju såklart hos min pappa men ska till henne imorrn så då blir det blockning från datorn! :) funderar på om jag ska lägga in dagens outfit någon gång kanske...? Eller något annat roligt :) men får se imorrn, vad tycker ni?
Bild tagen nyss


Mobilinlägg

Godmorgon!
Prövar att göra blogga från mobilen och det verkar ju funka bra :) jag ska snart gå till skolan och dagen börjar med Disa .. Hmm, får se hur det går men bloggar ikväll eller när jag kommer hem! Hörs


Design

Hello!
Fixat design, nice va? Min kära kompis Elin har gjort den så duktig som hon är!
Men idag har det bara vart skola, inget spec.. eller? Dagen rullade på och jag drog hem till Elin för vi skulle ju fixa designen och blev ju asnöjd! Vi har skrattat, lyssnat på musik, snackat och flummat. Det gamla vanliga haha. Ikväll sen ska jag kolla på big brother då, skönt att Hanna w ville gå ut frivilligt, så jävla blåst brud. Imorrn är det skola, sen ska jag hem till pappa och plugga.. Hm, tråkigt men men. Nu ska jag vara lite social, så hörs!

NY BLOGG

Tja!
Skaffat ny blogg, igen. Well, jag heter iaf Elvira och kommer blogga om alltmöjligt som man brukar göra haha. Jag ska fixa design så fort som möjligt, som tur är har jag min vackra kompis som är bäst på designer! Men jag kanske kan berätta lite om mig?
Jag är 14 år och lever utanför Stockholm i en liten byhåla.. Har skilda föräldrar, så med två små irriterande småbröder. Ja, jag brukar fota ibland, åker longboard men det är inte ofta glömmer bort den, men ska börja åka mer har jag bestämt. Men det bästa av allt är The sims 3, har typ alla, Sims freak jag är... jag gillar också att vara med mina kompisar och sitta hemma och ruttna. Nej, men det var väl allt om mig vad jag kommer på nu. och ofc, får ni en bild :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0