Nervös..

HEY!
Sitter på golvet och är en aning nervös inför resan.. Ska fixa mina naglar nu, packa handbagage. SKA BLI SÅ SJUUUKT KUL! Påsklov nu också, det glömde jag bort haha.. Skolan var bara som vanligt, tjatade väldigt mycket om att jag ska åka imorrn, stackarna som får stå ut med mig :)) Bloggar nån gång när jag är i TURKEYYY!

C'ya
BJUDER SOM TUSAN.


Turkiet

Yo!
Gör ingenting just nu.. Skolan har väl vart okej, har inte gjort något speciellt efter det, ska hämta packning osv hemma hos mamma om en stund. Ja, jag ska till Turkiet på fredag, ska bli as kul! Men det är det.. Jag är skit flygrädd. Jag får väl vara uppe hela natten så att jag sover på planet, usssch. Men jag kommer blogga därifrån, wifi där och så kommer jag ta med mig min kamera så ni kommer få mycket bilder sen när jag kommer hem! :)

Är för ful för att visas.


Drömhåret

Såhär ska mitt hår se ut när det har växt ut, så himla fiiiiint


Haninge centrum

Tja! :)
Dagen idag har vart awesome! Skolan var kul med allt skratt såklart, men lektionerna sög hårt haha. Efter skolan drog jag och Elin till haninge centrum för att shoppa. Fick inte med mig någonting speciellt haha :) sen drog vi hem till mig, käkade och sen drog ut för att träna på att shuffla, men så blev det inte nej nej ;) hon drog vid 9, har precis tagit en dusch och kollar på lycknan i LA, grymt! Uppdaterar sen eller imorrn, hörs

Rasmus


Plugg with friends

Hello!
Är äntligen klar med min uppsats, riktigt skönt! Iaf, har pluggat med Maja och Emelie idag, riktigt skoj (: Det har bara varit en vanlig dag idag, med snö... Man blir så himlans deppig när det snöat och kallt :( Jag blir det, det ska vara varmt nu tycker jag! Jaja, imorrn ska jag vara med Elin, får se vad vi hittar på
En fin bild på mig and my bro

Chilerill

TJAAAAAAA!
Ligger och chillar in da sofa och lyssnar på musik. Idag har jag pluggat so, jädrans uppsats.. Sen åkte jag, pappa, zeke och Fabbe till heroin city för att kolla på bio, piraterna blev det haha, den var helt okej. Mm, imorrn är det måndag och skola, på fredag ska jag åka till Turkiet, ska bli helt AWESOMEEEE! Längtar som tusan! Vi hörs :)

Bjuder


RSS 2.0